Okulumuzun Tarihçesi

Harsat Mahallesi Siteler mevkiinde Sağlık Ocağı ve Kapalı Spor Salonu yanında, özel idareye ait 674 ada, pafta 5, parsel 2, 4414,15 metrekarelik bir alanda 10370 tip proje ile 2019 yılında inşaatına başlanıştır. 11 Temmuz 2021 tarihinde hizmete açılmıştır. Okulumuz açıldığı yıl, bütün sınıflar oluşmuştur. Okulumuzun Borsa İstanbul tarafından inşa edildiğinden dolayı Yavuz Sultan Selim Borsa İstanbul İlkokulu olarak adlandırılmıştır.

330 metrekarelik bir alana bina yerleştirilmiş olup 4084,15 metrekarelik kısım oyun alanı ve uygulama bahçesi olarak kullanılmaktadır.

Okul binası 3 katlı olup, bodrum katta spor salonu, çok amaçlı salon, kazan dairesi bulunmakta, zemin katta yemekhane ve kantin, müdür odası, müdür yardımcısı odası, , anasınıfı, özel eğitim 1.sınıf, özel eğitim 2.sınıf, özel eğitim 3.sınıf ve wc bulunmaktadır. Birinci katta 6 adet derslik, öğretmenler odası, rehberlik servisi bulunmakta, ikinci katta 3 adet derslik, İngilizce sınıfı, fen sınıfı, destek eğitim odası, kütüphane ve okul aile birliği odası asansör ve yangın çıkış merdiveni bulunmaktadır.

13.05.2013 586